Лансирана е љубезно нова игла за инјектирање за еднократна употреба

Zhejiang Kindly Injection Needle за еднократна употреба е висококвалитетен медицински уред одобрен за маркетинг.Идеална за употреба во различни медицински поставки, висококвалитетната конструкција на оваа игла обезбедува сигурни и прецизни резултати при секоја употреба.

Иглите се направени од издржливи висококвалитетни материјали.Дизајниран е за лесно користење, со удобно држење и лесни за читање ознаки, што им овозможува на здравствените работници лесно да ја измерат точната доза на лекови за нивните пациенти.

Жеџијанг Кпоединечноиглата за инјектирање за еднократна употреба усвојува дизајн за еднократна употреба, кој е многу хигиенски и го елиминира ризикот од вкрстена инфекција помеѓу пациентите.Ова е особено важно во здравствените установи, како што се болниците и клиниките, каде што ризикот од инфекција може да биде висок.

Иглата е погодна за различни лекови, вклучувајќи вакцини, инсулин и други лекови за инјектирање.Тhe мерачна иглата е од 31G до 34G и најкратката должина на иглата е 3mm.Екомпатибилен со различни различни шприцеви, што го прави разновиден и прилагодлив медицински уред кој може да се користи во многу различни поставувања.

Zhejiang Kindly иглите за инјектирање за еднократна употреба се одличен избор за медицински професионалци на кои им требаат висококвалитетни, сигурни и хигиенски игли за своите пациенти.Исчистен и произведен според највисоките стандарди за квалитет, тој е производ на кој можете да му верувате дека дава одлични резултати со секоја употреба.


Време на објавување: Мар-22-2023